‘Together we reach the highest level of green!’

Bestel hier je ticket voor een bijzonder evenement op één van de nieuwste Rooftop Revolution daken: Capital C in Amsterdam.

ROOFTOP SYMPOSIUM 2020

De urgentie om het Nederlandse dakoppervlak te ontwikkelen is enorm. Daken gebruiken voor beplanting, slimme watersystemen, zonnepanelen, of een combinatie hiervan maakt onze omgeving meer leefbaar en het vastgoed toekomstbestendig. Daarnaast zijn deze innovatieve hoogstandjes een feest voor het oog!

Voordelen om het daklandschap aan te pakken zijn er in overvloed en die willen we graag ‘van de daken schreeuwen’. Tijdens het Rooftop Symposium doen we niet alleen dat, maar laten we ook zien hóé we samen de revolutie kunnen ontketenen. Samen met experts uit de sectoren Maatschappelijk Vastgoed, Overheid, Woningbouw en Zakelijk Vastgoed en aan de hand van voorbeeldcases en praktijkervaring ontdek je tijdens het symposium hoe we ons daklandschap optimaal kunnen benutten.

NIEUWE VORM

Een aantal exclusieve plekken om het hele event live mee te maken én een livestream zodat we de hoogtepunten vanuit de spectaculaire Capital C studio met iederéén kunnen delen. Dus kan je er niet bij zijn in Capital C, en wil je het event via Rooftop Symposium TV volgen, dan kun je je binnenkort hier aanmelden!

PROGRAMMA

13.30 – 14.00 Inloop
14.00 – 14.45
Opening:

Tim van Hattum (Programmaleider Green Climate Solutions WUR) en Kees Klomp (Aanjager Betekeniseconomie & Founder THRIVE Institute)

14.45 – 15.00 Panelsessie Overheid

15.00 – 15.45 Pauze

Lodewijk Hoekstra in gesprek met de partners: Interpolis, Triflex, Dakdokters, Van der Tol, Mobilane, Optigrün, Earthkweek, Roosendaal Landscaping, Zinco, Stichting Groenkeur

15.45 – 17.15 Panelsessies Zakelijk Vastgoed & Woningbouw en Maatschappelijk Vastgoed

17.15 – 17.30 Uitreiking Rooftop Award door dakendiva Esther Wienese

We bekronen het meest in het oog springende dak van Nederland met de titel Rooftopper. Wil je iemand nomineren of je eigen dak opgeven? Doe dat hier.

17.30 – 18.30 Borrel in de High Light

Dagvoorzitter: Suze Gehem

Panelsessies

14.45 – 17.15

Overheid

 

Host: Jan Henk Tigelaar, Directeur Rooftop Revolution

Yigall Schilp – Ministerie Infrastructuur en Waterstaat
Paul van Roosmalen – Gemeente Rotterdam

Zakelijk Vastgoed & Woningbouw 

Host: Andy van den DobbelsteenHoogleraar Climate Design & Sustainability

Jacques Vink – De Natuurlijke Stad
Johan Ringeling – Interpolis
Gijs Rikken – MVRDV
Helen Toxopeus  Erasmus Universiteit
Lodewijk Hoekstra – NLGreenlabel

 

Maatschappelijk Vastgoed

Host: Suze Gehem, Directeur De Groene Grachten

Jelle de Jong – Directeur IVN
Myrthe Mulder – HEVO
Marc de Jager – Koninklijke Ginkel Groep
Jeffrey van Poppel – Schooldakrevolutie
Liesbeth van Heel – Erasmus MC

TICKETS

Er is maar beperkt plek op deze indrukwekkende locatie (vanwege het COVID-19 protocol), dus bestel je ticket snel hieronder! Kaarten kosten €65. Of volg ons op social en krijg toegang tot de livestream.

VOOR WIE

Dit symposium is bedoeld voor professionals uit de zorg- , onderwijs-, woningbouw-en vastgoedsector. Beleidsmakers bij gemeenten, provincies en ondernemers uit de groensector zijn ook van harte welkom. Kortom, iedereen die aan de slag wil om het dakoppervlak beter te benutten!

WAAR

Capital C – Weesperplein 4b, Amsterdam

VERVOER

Kom met het openbaar vervoer. Parkeren is lastig! Vijf minuten met metro 51, 54, 55 vanaf Amsterdam CS

Corona-protocol

Rooftop Revolution neemt de geldende richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19 in acht en hecht groot belang aan de gezondheid van bezoekers en medewerkers op de locatie.

Rooftop Symposium 2020

Vragen?

1 + 2 =

Laten we met onze activiteiten letterlijk een revolutie bewerkstelligen: een ommekeer in het denken over waarde en een ommekeer in het denken over daken.