Wij hebben plek voor 2 nieuwe stagiaires! We zijn op zoek naar een creatieveling die graag bezig is met tekst en beeld, sterke content maakt voor onze (social) media kanalen en meehelpt met organiseren van events.

Daarnaast zoeken we iemand met een technische achtergrond, die onze dakadviseur kan ondersteunen in het doen van constructiechecks en berekeningen, het maken van rapportages & hitte- en waterstress analyses. Klik hieronder voor de vacatures:

 

Stagiair(e) Communicatie

Stagiair(e) Technisch adviseur


INTERESSE?

We ontvangen graag uiterlijk 14 februari 2021 je cv en korte motivatiebrief (max 1 A4) via info@rooftoprevolution.nl. Geschikte kandidaten worden (online) uitgenodigd voor een gesprek.

 

Nieuwste berichten

De Anne Frankwijk in Diemen heeft groene voornemens

De Anne Frankwijk in Diemen heeft groene voornemens

Eén van de plekken waar Rooftop Revolution de revolutie verder wil ontketenen is Diemen. We spraken buurtbewoner Roel Niessen, die samen met zijn buren zoveel mogelijk schuurtjes, daken en garages wil vergroenen. In het begin van het nieuwe jaar gaat het eerste groen erop!

Groen en gezondheid

Groen en gezondheid

Heb jij je lijstje met goede voornemens al gemaakt? In dit artikel vertelt Jelle de Jong alles over de invloed van groen op je gezondheid!

Even voorstellen… Sam

Even voorstellen… Sam

Meet the team! We stellen ons graag aan jullie voor. Deze week, Rooftopper Sam!