Aanmeldformulier anne frankwijk

Ja, ik doe mee!

Leuk dat je mee wilt doen aan het vergroenen van de Anne Frankwijk. Het aanleggen van een groen dak is niet ingewikkeld, maar er zijn wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Ga je het zelf doen, of wil je het laten doen? En als je bijvoorbeeld je schuur wilt vergroenen, dan is het verstandig deze te verstevigen. In het aanmeldformulier op deze pagina kun je al deze keuzes aangeven.

In de timelapse hiernaast zie je even kort hoe het aanleggen van een groen sedumdak in zijn werk gaat.

PLANNING: 11 september, anne frankwijk kleurt groen!

We gaan op zaterdag 11 september de groene daken aanleggen, dus hou deze dag vrij in je agenda! Daarnaast zijn er twee belangrijke deadlines om rekening mee te houden als je overweegt deel te nemen: als je dak gerenoveerd en/of verstevigd moet worden​ en je wilt dit laten doen door de door ons geselecteerde partijen, geef dan uiterlijk 24 juli je dak op via het aanmeldformulier. Mocht je geen gebruik willen maken van deze optie, dan heb je nog iets langer, tot 28 augustus, om jouw dak(en) aan te melden.

Aanmeldformulier

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Diemen en het “Betrekken bij Groen Fonds” van de provincie Noord-Holland.