Dakplannenfabriek ‘Het Dok Dak’

Dakplannenfabriek

Rooftop Revolution en ‘ROEF’ zijn samen
‘de Dakplannenfabriek’: in creatieve sessies wordt kennis en creativiteit gecombineerd tot een concreet dakvoorstel. Voor het ‘DokDak’ (het dak van een voormalige scheepswerf) werd een Programma van Eisen gemaakt om zo de plannen voor een groen dak naar een hoger niveau te tillen.

Het Dok Dak

Het Dok wordt in opdracht van Bouwinvest gebouwd op het NDSM-terrein, een voormalige scheepswerf, direct aan het IJ in Amsterdam-Noord. Het gebouw heeft een brede onderbouw met drie torens. Tussen de torens liggen 2 gebruiksdaken, waarvoor de invulling nog bepaald moet worden. De sessie van de Dakplannenfabriek had als doel het vormen van ideeën en mogelijkheden voor de beste – en haalbare – opties om het dak zo goed mogelijk te benutten.

HET DOK DAK DAKPLANNENFABRIEK

Tijdens deze Dakplannenfabriek focuste het team op; de toekomstvisie en de obstakels die deze gedroomde visie in de weg liggen. Daarna zijn we creatief aan de slag gegaan tijdens de ideeën roulette, waaruit twaalf ideeën werden gepitcht en in getekende vorm werden opgehangen. De uitkomst van de sessie, aangevuld met informatie vanuit de architect zijn door Rooftop Revollution vertaald naar input voor het Programma van Eisen. Meer informatie over deze sessie van de Dakplannenfabriek is hier te vinden.

Zelf een dakplan-sessie?

Al enthousiast en wil je zelf ook een dakplan-sessie? Informeer via info@rooftoprevolution.nl of bel direct met +31 (0)6 1990 6666

Recente dakprojecten