Dakboswachter Mara Werkman is druk bezig om een groen dak te realiseren op het binnenterrein tussen Hoofdweg en Mercatorstraat. Het dak is 250 m2 en ligt op een parkeergarage. Meer dan 100 huishoudens kijken nu uit op een dak dat bedekt is met asfaltplaten.

Een groen dak zal de binnentuin enorm opfleuren én het is goed voor de luchtkwaliteit en temperatuur in de wijk. Mara: ‘Ik ga me persoonlijk inzetten om alle lichten op groen te krijgen’.

Woon je in de buurt, of ken je iemand die in de buurt woont, en wil je Mara helpen? Kom dan nu in actie op het platform www.rooftoprevolution.nl

Nieuwste berichten

Even voorstellen… Jan Henk

Meet the team! We stellen ons de aankomende weken graag aan jullie voor met een aantal leuke insights. Deze week, Rooftopper Jan Henk!

EVENT: Rooftop Talks & Tour!

Benieuwd naar het daklandschap van de toekomst? Raak geïnspireerd tijdens onze Rooftop Talks & Tour tijdens WeMakeThe.City. Wij nemen u mee de hoogte in!

Even voorstellen… Lotte

Meet the team! We stellen ons de aankomende weken graag aan jullie voor met een aantal leuke insights. Deze week, Rooftopper Lotte!