Micky Westerbeek

is stagiair bij Rooftop Revolution en is momenteel bezig met het afronden van master in International Development Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie was Micky lid van Enactus, een organisatie die studenten de mogelijkheid geeft om een eigen sociale onderneming op te starten, waar zij aan de slag kon met haar passie voor sociaal ondernemen. Komende maanden zal zij zich inzetten voor de acquisitie en marketing- en communicatieactiviteiten van Rooftop Revolution. “Groene daken hebben zoveel voordelen, niet alleen voor het milieu maar ook voor het aanzien van de stad en het buurtgevoel. Ik heb dan ook enorm veel zin om mee te doen aan de revolutie en Nederlandse daken groen te maken!”

Godelief Wösten

is trainee bij De Gezonde Stad en werkt daar onder andere mee aan het begeleiden van Rooftop dakprojecten in Amsterdam. Godelief heeft de double-degree master European Governance afgerond. Voor haar scriptie onderzocht ze of het Europees actieplan voor een circulaire economie aansluit bij de behoefte van het MKB in Amsterdam. Godelief: “Ik kwam via mijn afstudeeropdracht in contact met De Gezonde Stad en heb meteen geinformeerd of ze traineeplaatsen hadden. Dat was het geval en nu mag ik de dakboswachters helpen met het vergroenen van hun dak. Superleuk!”

Nieuwste berichten

Even voorstellen… Ellis

Meet the team! Iedere dag zetten wij ons keihard in om het dakenlandschap te vergroenen. Zijn we niet bezig met het uitwerken van dakscans, dan zijn we wel op bezoek bij enthousiaste dakeigenaren, zoeken we nieuwe aanknopingspunten of nemen we deel aan...

We gaan weer stemmen!

Woensdag 20 maart is het weer zo ver: we mogen stemmen! En deze keer voor zowel de Provinciale Staten als voor de Waterschappen. Maar waar stemmen we eigenlijk voor? Wat zijn de taken van de Provinciale Staten en het Waterschap? Rooftop Revolution zette...

Lommerrijk is een groen dak rijker!

In de zomer van 2018 werd er op Lommerrijk, in Bos en Lommer, een prachtig groen dak aangelegd door De Dakdokters. Dakboswachters Johanna en Dirk zijn enorm blij met hun nieuwe aanwinst!