Micky Westerbeek

is stagiair bij Rooftop Revolution en is momenteel bezig met het afronden van master in International Development Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie was Micky lid van Enactus, een organisatie die studenten de mogelijkheid geeft om een eigen sociale onderneming op te starten, waar zij aan de slag kon met haar passie voor sociaal ondernemen. Komende maanden zal zij zich inzetten voor de acquisitie en marketing- en communicatieactiviteiten van Rooftop Revolution. “Groene daken hebben zoveel voordelen, niet alleen voor het milieu maar ook voor het aanzien van de stad en het buurtgevoel. Ik heb dan ook enorm veel zin om mee te doen aan de revolutie en Nederlandse daken groen te maken!”

Godelief Wösten

is trainee bij De Gezonde Stad en werkt daar onder andere mee aan het begeleiden van Rooftop dakprojecten in Amsterdam. Godelief heeft de double-degree master European Governance afgerond. Voor haar scriptie onderzocht ze of het Europees actieplan voor een circulaire economie aansluit bij de behoefte van het MKB in Amsterdam. Godelief: “Ik kwam via mijn afstudeeropdracht in contact met De Gezonde Stad en heb meteen geinformeerd of ze traineeplaatsen hadden. Dat was het geval en nu mag ik de dakboswachters helpen met het vergroenen van hun dak. Superleuk!”

Nieuwste berichten
2 stagiaires gezocht!

2 stagiaires gezocht!

2 nieuwe Rooftoppers gezocht! Klim jij graag in de pen en wil je inspirerende content maken voor onze (social) media kanalen? Of ben jij iemand met een technische achtergrond en wil jij onze dakadviseur ondersteunen in het maken van constructiechecks, onderzoek en rapportages? Solliciteer dan nu op één van onze stageplekken. Tot 11 oktober heb je de tijd.

Het Rooftop Symposium in beeld

Het Rooftop Symposium in beeld

Het heeft even geduurd, maar de foto's van het Rooftop Symposium 2020 staan online! Bekijk de beelden hier.

Winnaar Rooftop Award 2020

Winnaar Rooftop Award 2020

Op 4 september tijdens het Rooftop Symposium werd de Rooftop Award uitgereikt aan het meest in het oog springende dak van Nederland: het prachtige bos bovenop depot Museum van Boijmans van Beuningen. Lees hier meer over het verhaal achter deze prijs en over de welbegeerde winnaar!

error: Content is protected !!