Micky Westerbeek

is stagiair bij Rooftop Revolution en is momenteel bezig met het afronden van master in International Development Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie was Micky lid van Enactus, een organisatie die studenten de mogelijkheid geeft om een eigen sociale onderneming op te starten, waar zij aan de slag kon met haar passie voor sociaal ondernemen. Komende maanden zal zij zich inzetten voor de acquisitie en marketing- en communicatieactiviteiten van Rooftop Revolution. “Groene daken hebben zoveel voordelen, niet alleen voor het milieu maar ook voor het aanzien van de stad en het buurtgevoel. Ik heb dan ook enorm veel zin om mee te doen aan de revolutie en Nederlandse daken groen te maken!”

Godelief Wösten

is trainee bij De Gezonde Stad en werkt daar onder andere mee aan het begeleiden van Rooftop dakprojecten in Amsterdam. Godelief heeft de double-degree master European Governance afgerond. Voor haar scriptie onderzocht ze of het Europees actieplan voor een circulaire economie aansluit bij de behoefte van het MKB in Amsterdam. Godelief: “Ik kwam via mijn afstudeeropdracht in contact met De Gezonde Stad en heb meteen geinformeerd of ze traineeplaatsen hadden. Dat was het geval en nu mag ik de dakboswachters helpen met het vergroenen van hun dak. Superleuk!”

Nieuwste berichten
Rooftop Symposium 2020

Rooftop Symposium 2020

Bestel hier je ticket voor een bijzonder evenement op één van de nieuwste Rooftop Revolution daken: Capital C in Amsterdam. Waar Rooftop Revolution samen met andere ambitieuze experts en partners laat zien hoe we meer kunnen doen met onze daken.

Even voorstellen… Anne

Even voorstellen… Anne

Meet the team! We stellen ons team graag aan jullie voor met een aantal leuke insights. Deze week, Rooftopper Anne!