Wij zijn op zoek naar een (Junior) Projectleider

Heb jij een opleiding afgerond in bouwmanagement, bouwkunde, planologie of een vergelijkbare richting en wil je meewerken aan duurzame projecten? En kan je zelfstandig projecten draaien? Wij zoeken een (junior) projectleider die bijdraagt aan diverse projecten over multifunctionele dakbenutting. Bijvoorbeeld het maken van Duurzame Daken Kansenkaarten voor gemeentes en vastgoedeigenaren, of door het uitbrengen van adviezen voor het benutten van daken, gericht op verschillende doelgroepen. Jouw doel is om daktrajecten van idee naar realisatie te brengen door middel van het inzetten van onze producten en diensten.

Hebben we je interesse gewekt? Bekijk hieronder de hele vacature:

(Junior) Projectleider duurzame daken


Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur je cv en motivatiebrief (beide max 1 A4) naar info@rooftoprevolution.nl. Kandidaten waarvan we denken dat ze geschikt zijn nodigen we mogelijk direct uit voor een gesprek.

 

Meer informatie of vragen?

Kijk voor meer informatie over Rooftop Revolution en onze projecten op www.rooftoprevolution.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Anne Molenaar via anne@rooftoprevolution.nl.