We are Warming Up 
Hoe zal Nijmegen eruitzien als de aarde blijft opwarmen? Tijdens Warming UpNimma aan zee, onderdeel van het landelijke programma We are Warming Up, op zondag 13 september zal er gepraat worden over de verbeelde omstandigheid dat  grote delen van Nederland zijn ondergelopen waardoor Nimma omringd zal zijn door water…  


Rooftop
 Revolution lezing en dakexcursie
Als warming up van deze informatieve dag zal Rooftop Revolution een lezing geven over de kansen op de daken in tijden van klimaatverandering. Daarnaast zullen we ook meer vertellen over onze visie op het dakenlandschap van Nijmegen en de noodzaak en voordelen van groene en groen-blauwe daken. Tijdens de dakexcursie wordt er een ontwikkeld dak bezocht om de bewoners de multifunctionele mogelijkheden van het nu nog grijze dak landschap van Nimma te laten zien.  


Rooftop
 Revolution dakhap
Aan het einde van de dag zal er een dakhap worden georganiseerd om, op hoogte, te praten over de kansen van het vergroenen van Nijmegen. Verschillende inspirerende beelden en sprekers zullen de ondernemers een goed beeld geven van de mogelijkheden in de stad. Op die manier kunnen de ondernemers elkaar helpen om dit toekomstbeeld waar te maken en gaan we in gesprek om te kijken wat er nodig is om het daklandschap klimaatadaptief te ontwikkelen en te voorkomen dat Nimma aan Zee werkelijkheid wordt!     

Klik hier voor meer informatie over het programma!