Rooftop Revolution is op zoek naar een nieuwe penningmeester/bestuurslid.

Rooftop Revolution is een landelijk opererende stichting die natuurgebieden terug in de stad brengt op het grootste braakliggende terrein: de daken. Het werk dat Rooftop Revolution doet, is urgent. Er resten nog 88 maanden om de doelstellingen uit het Parijsakkoord te halen. Het verdubbelen van natuur en het daarbij maximaal benutten van het daklandschap speelt hierin een cruciale rol. Rooftop Revolution wil daarin een belangrijke rol spelen. Concreet doet zij dit nu door eigenaren en buurten te adviseren hoe zij hun daken kunnen verduurzamen en door overheden te ondersteunen bij het opschalen van hun klimaatambitie.

Het bestuur heeft een sterke betrokkenheid bij Rooftop Revolution en een actieve opstelling, het bewaakt de missie van Rooftop Revolution. De agenda van het bestuur wordt in gezamenlijkheid met de directeur bepaald. Aan de hand van kennis, ervaring, contacten en optreden draagt het bestuur bij aan stichting Rooftop Revolution.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Bekijk hieronder de uitgebreide vacature:

Vacature Penningmeester en Bestuurslid


INTERESSE?

Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Henk Tigelaar, directeur, via janhenk@rooftoprevolution.nl.

 

Nieuwste berichten

Even voorstellen… Astrid

Even voorstellen… Astrid

Meet the team! Iedere dag zetten wij ons keihard in om het dakenlandschap te vergroenen. Ben je benieuwd wie deze Rooftoppers nu eigenlijk zijn? En welke rol iedereen binnen het team vervult? Ontmoet onze nieuwe stagiair Amedeo!

Bedrijfskunde stagiair(e) gezocht

Bedrijfskunde stagiair(e) gezocht

Wij hebben plek voor een nieuwe stagiair(e)! Wij zoeken een enthousiast persoon die ons team komt versterken. Je werkt mee aan de ontwikkeling van onze organisatie en ondersteunt zowel inhoudelijk bij projecten als bij de business development. Past dit bij jou, heb...

Communicatie stagiair(e) gezocht

Communicatie stagiair(e) gezocht

Ben jij een ondernemend en initiatiefrijk persoon die ons team, en met name onze communicatieadviseur, helpt de dagelijkse communicatiezaken te organiseren? En bovenal onze social media kanalen door middel van scherpe copy en bijzonder beeld naar een hoger niveau weet te tillen? Reageer dan nu op deze toffe stageplek.