Rooftop Revolution is op zoek naar een nieuwe penningmeester/bestuurslid.

Rooftop Revolution is een landelijk opererende stichting die natuurgebieden terug in de stad brengt op het grootste braakliggende terrein: de daken. Het werk dat Rooftop Revolution doet, is urgent. Er resten nog 88 maanden om de doelstellingen uit het Parijsakkoord te halen. Het verdubbelen van natuur en het daarbij maximaal benutten van het daklandschap speelt hierin een cruciale rol. Rooftop Revolution wil daarin een belangrijke rol spelen. Concreet doet zij dit nu door eigenaren en buurten te adviseren hoe zij hun daken kunnen verduurzamen en door overheden te ondersteunen bij het opschalen van hun klimaatambitie.

Het bestuur heeft een sterke betrokkenheid bij Rooftop Revolution en een actieve opstelling, het bewaakt de missie van Rooftop Revolution. De agenda van het bestuur wordt in gezamenlijkheid met de directeur bepaald. Aan de hand van kennis, ervaring, contacten en optreden draagt het bestuur bij aan stichting Rooftop Revolution.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Bekijk hieronder de uitgebreide vacature:

Penningmeester & bestuurslid


INTERESSE?

Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Henk Tigelaar, directeur, via janhenk@rooftoprevolution.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 oktober 2022.

 

Nieuwste berichten

Even voorstellen… Amedeo

Even voorstellen… Amedeo

Meet the team! Iedere dag zetten wij ons keihard in om het dakenlandschap te vergroenen. Ben je benieuwd wie deze Rooftoppers nu eigenlijk zijn? En welke rol iedereen binnen het team vervult? Ontmoet onze nieuwe stagiair Amedeo!

De toekomstvisie van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

De toekomstvisie van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Streven naar lange termijn oplossingen en een integrale groen-blauwe aanpak: zo kijkt Waterschap Amstel Gooi en Vecht naar de toekomst. Lees hier het interview met Peter Smit, lid Dagelijks Bestuur.