Wij zijn op zoek naar een projectleider duurzame daken!

Heb jij een opleiding afgerond in bouwmanagement, bouwkunde, planologie of een vergelijkbare richting en wil je meewerken aan duurzame projecten? En kun je zelfstandig projecten draaien? Wij zoeken een projectleider die bijdraagt aan diverse projecten over multifunctionele dakbenutting. Als Projectleider Duurzame Daken ontwikkel je diverse adviezen voor het benutten van daken, gericht op verschillende doelgroepen. Jouw doel is om daktrajecten van idee naar realisatie te brengen door middel van het inzetten en verkopen van onze producten en diensten. Je hebt de inhoudelijke kennis in huis om dakeigenaren te overtuigen te investeren in een duurzaam dak door met hen de financiële en technische aspecten uit te werken in een passend dakadvies. Daarnaast ondersteun je bij het adviseren van dakeigenaren en betrokken partijen, zoals overheden, vastgoedpartijen en bewoners. Zo zet je je (bouw)technische kennis en project-coördinerende skills in om een bijdrage te leveren aan de groei van de stichting én een duurzame wereld.

Klik hieronder voor de vacature:

Vacature Projectleider Duurzame Daken


INTERESSE?

We ontvangen graag je CV en korte motivatiebrief (max 1 A4) via info@rooftoprevolution.nl. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek online of op kantoor.

 

Nieuwste berichten

IJsheiligen

IJsheiligen

Vandaag starten de IJsheiligen dagen. Volgens de volksweerkunde zijn dit de laatste dagen in het voorjaar op het Noordelijk halfrond waarop nog nachtvorst kan optreden. Het weekend na IJsheiligen mogen we dan ook eindelijk zaaien en planten in de volle grond.

Rooftop Revolution 7 jaar

Rooftop Revolution 7 jaar

Vandaag precies 7 jaar geleden werd Rooftop Revolution feestelijk gelanceerd door oprichters Jaap de Jong en Suze Gehem en de Dakboswachters van het eerste uur.