Het is weer hoog tijd om het meest in het oog springende dak van Nederland in het zonnetje te zetten, en te onderscheiden met de titel Rooftopper 2019/2020. Meld het meest multifunctionele, groene, of groen-blauwe dak van Nederland aan voor deze unieke onderscheiding en wie weet wordt dit dak op 4 september de Rooftopper 2019/2020!

Hoe werkt het?

Maak een foto van een opvallend, bijzonder, of extreem innovatief dak en meld het project aan via het formulier hieronder. Aanmelden kan tot 31 augustus. Rooftop Revolution selecteert de top 10 meest kansrijke daken. En uit de top 10 kiest een vakkundige jury de Rooftopper.

Criteria voor de Rooftopper

De criteria bij de (voor)selectie zijn:

 • De huidige staat van het dak
 • Publieke toegankelijkheid
 • Innovatie en inspiratie
 • Duurzaamheid en groen
 • Zichtbaarheid
Uitreiking awards

De Rooftopper wint een prachtige dakdecoratie en natuurlijk eeuwige roem. De Awards worden op donderdag 4 september uitgereikt door de dakendiva, tijdens het Rooftop Symposium op één van de nieuwste Rooftop Revolution daken: Capital C in Amsterdam. Kaarten voor het symposium zijn hier te koop.

 

  Nieuwste berichten
  Projectmanager gezocht!

  Projectmanager gezocht!

  Zet jij je (bouw)technische kennis en projectmanagement skills in om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld? Heb jij de inhoudelijke kennis in huis om dakeigenaren te overtuigen te investeren in een duurzaam dak door met hen de financiële en technische...

  Stagiaire gezocht!

  Stagiaire gezocht!

  Ben jij iemand met een technische achtergrond en wil jij onze dakadviseur ondersteunen in het maken van constructiechecks, onderzoek en rapportages? Solliciteer dan nu!

  De Anne Frankwijk in Diemen heeft groene voornemens

  De Anne Frankwijk in Diemen heeft groene voornemens

  Eén van de plekken waar Rooftop Revolution de revolutie verder wil ontketenen is Diemen. We spraken buurtbewoner Roel Niessen, die samen met zijn buren zoveel mogelijk schuurtjes, daken en garages wil vergroenen. In het begin van het nieuwe jaar gaat het eerste groen erop!