Het is weer hoog tijd om het meest in het oog springende dak van Nederland in het zonnetje te zetten, en te onderscheiden met de titel Rooftopper 2019/2020. Meld het meest multifunctionele, groene, of groen-blauwe dak van Nederland aan voor deze unieke onderscheiding en wie weet wordt dit dak op 4 september de Rooftopper 2019/2020!

Hoe werkt het?

Maak een foto van een opvallend, bijzonder, of extreem innovatief dak en meld het project aan via het formulier hieronder. Aanmelden kan tot 21 augustus. Rooftop Revolution selecteert de top 10 meest kansrijke daken. En uit de top 10 kiest een vakkundige jury de Rooftopper.

Criteria voor de Rooftopper

De criteria bij de (voor)selectie zijn:

  • De huidige staat van het dak
  • Publieke toegankelijkheid
  • Innovatie en inspiratie
  • Duurzaamheid en groen
  • Zichtbaarheid
Uitreiking awards

De Rooftopper wint een prachtige dakdecoratie en natuurlijk eeuwige roem. De Awards worden op donderdag 4 september uitgereikt door de dakendiva, tijdens het Rooftop Symposium op één van de nieuwste Rooftop Revolution daken: Capital C in Amsterdam. Kaarten voor het symposium zijn hier te koop.

 

Nieuwste berichten
Het Rooftop Symposium 2020

Het Rooftop Symposium 2020

Bestel hier je ticket voor een bijzonder evenement op één van de nieuwste Rooftop Revolution daken: Capital C in Amsterdam. Waar Rooftop Revolution samen met andere ambitieuze experts en partners laat zien hoe we meer kunnen doen met onze daken.

Office Manager / Personal Assistent gezocht!

Office Manager / Personal Assistent gezocht!

Zorg jij ervoor dat alles in onze organisatie soepel verloopt? Lijkt het je leuk om de directeur met raad en daad bij te staan? En draag jij graag bij aan een groener en beter benut daklandschap? Dan is deze vacature iets voor jou!