Het is weer hoog tijd om het meest in het oog springende dak van Nederland in het zonnetje te zetten, en te onderscheiden met de titel Rooftopper 2019/2020. Meld het meest multifunctionele, groene, of groen-blauwe dak van Nederland aan voor deze unieke onderscheiding en wie weet wordt dit dak op 4 september de Rooftopper 2019/2020!

Hoe werkt het?

Maak een foto van een opvallend, bijzonder, of extreem innovatief dak en meld het project aan via het formulier hieronder. Aanmelden kan tot 21 augustus. Rooftop Revolution selecteert de top 10 meest kansrijke daken. En uit de top 10 kiest een vakkundige jury de Rooftopper.

Criteria voor de Rooftopper

De criteria bij de (voor)selectie zijn:

  • De huidige staat van het dak
  • Publieke toegankelijkheid
  • Innovatie en inspiratie
  • Duurzaamheid en groen
  • Zichtbaarheid
Uitreiking awards

De Rooftopper wint een prachtige dakdecoratie en natuurlijk eeuwige roem. De Awards worden op donderdag 4 september uitgereikt door de dakendiva, tijdens het Rooftop Symposium op één van de nieuwste Rooftop Revolution daken: Capital C in Amsterdam. Kaarten voor het symposium zijn hier te koop.

 

Nieuwste berichten
Word ook lokale aanjager !

Word ook lokale aanjager !

Rooftop Revolution vroeg Arjan Busch naar zijn rol als lokale aanjager in Haarlem en zijn passie voor groen. Lees hier het interview!

Word ook lokale aanjager !

Word ook lokale aanjager !

Rooftop Revolution vroeg Esther Wienese, oftewel de Daken Diva, naar haar rol als lokale aanjager in Rotterdam en haar passie voor groen. Lees hier het interview!

Even voorstellen… Daan

Even voorstellen… Daan

Meet the team! We stellen ons de aankomende weken graag aan jullie voor met een aantal leuke insights. Deze week, Rooftopper Daan!