Het is weer hoog tijd om het meest in het oog springende dak van Nederland in het zonnetje te zetten, en te onderscheiden met de titel Rooftopper 2019/2020. Meld het meest multifunctionele, groene, of groen-blauwe dak van Nederland aan voor deze unieke onderscheiding en wie weet wordt dit dak op 4 september de Rooftopper 2019/2020!

Hoe werkt het?

Maak een foto van een opvallend, bijzonder, of extreem innovatief dak en meld het project aan via het formulier hieronder. Aanmelden kan tot 31 augustus. Rooftop Revolution selecteert de top 10 meest kansrijke daken. En uit de top 10 kiest een vakkundige jury de Rooftopper.

Criteria voor de Rooftopper

De criteria bij de (voor)selectie zijn:

  • De huidige staat van het dak
  • Publieke toegankelijkheid
  • Innovatie en inspiratie
  • Duurzaamheid en groen
  • Zichtbaarheid
Uitreiking awards

De Rooftopper wint een prachtige dakdecoratie en natuurlijk eeuwige roem. De Awards worden op donderdag 4 september uitgereikt door de dakendiva, tijdens het Rooftop Symposium op één van de nieuwste Rooftop Revolution daken: Capital C in Amsterdam. Kaarten voor het symposium zijn hier te koop.

 

Nieuwste berichten
Winnaar Rooftop Award 2020

Winnaar Rooftop Award 2020

Op 4 september tijdens het Rooftop Symposium werd de Rooftop Award uitgereikt aan het meest in het oog springende dak van Nederland: het prachtige bos bovenop depot Museum van Boijmans van Beuningen. Lees hier meer over het verhaal achter deze prijs en over de welbegeerde winnaar!

Een nóg groener Koningsplein

Een nóg groener Koningsplein

Het klimaat verandert en óók in Den haag wordt dit gevoeld. Duurzaam Den Haag en de Gemeente Den Haag slaan daarom de handen ineen en gaan, onder andere samen met Rooftop, aan de slag met groene daken!