Wij zoeken per direct een Freelance Projectmanager Duurzame Daken. Aanmelden kan door CV en motivatiebrief te sturen naar micky@rooftoprevolution.nl. Deadline: 12 februari 12.00 uur.

 

DE FUNCTIE

Zet jij je (bouw)technische kennis én management skills in om een bijdrage te leveren aan onze organisatie? Heb jij de technische vaardigheden in huis om duurzame dakadviezen te ontwikkelen? Rooftop Revolution zoekt een enthousiaste ingenieur met 2 tot 5 jaar werkervaring die op projectbasis aan de slag kan gaan. Als Projectmanager Duurzame Daken ben je onderdeel van ons netwerk en kunnen wij je inzetten voor de duur van projecten. Als projectmanager ga je in gesprek met alle betrokken partijen met als doel het realiseren van groene daken, waarbij ook sprake kan zijn van bijvoorbeeld waterberging en plaatsing van zonnepanelen. Je begeleidt daktrajecten van idee tot realisatie te begeleiden en bent degene die een plan opstelt en deze op technisch, sociaal en financieel vlak uitwerkt.

 

WIE WIJ ZOEKEN

Ben jij een zelfstandige ingenieur en wil jij impact maken vanuit een adviesrol? Dan pas jij bij ons! Jij beschikt over de volgende competenties en eigenschappen:

 • Gestructureerd en zorgvuldig;
 • Analytisch sterk, met oog voor praktisch detail;
 • Klant- en resultaatgericht.
TAKENPAKKET

De Projectmanager Duurzame Daken heeft het volgende takenpakket:

 • Adviseren en begeleiden van daktrajecten van begin tot realisatie;
 • Stakeholdermanagement met overheden, bedrijven en bewoners;
 • Budgetbewaking, in samenwerking met het team;
 • Aanbrengen structuren en sturen volgens planningen.
ERVARING

De geschikte kandidaat heeft in ieder geval:

 • Relevante technische opleiding (HBO of WO), bij voorkeur in de richting van bouwkunde of (installatie)techniek;
 • Voldoende expertise om dakadviezen te ontwikkelen, kennis van dakconstructies;
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring met duurzaamheid;
 • Breed ontwikkeld;
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal, gesproken en geschreven (moedertaal);
 • Vereiste: ervaring als technisch/bouwkundig adviseur of projectmanager.
PROCEDURE

We willen zo snel mogelijk een overeenkomst sluiten zodat je op korte termijn aan de slag kunt. Heb je interesse? Stuur dan je motivatie (max 1 A4) en cv naar micky@rooftoprevolution.nl. Deadline: 6 februari 12.00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Micky Westerbeek op 06 – 51 79 56 19.

OVER ROOFTOP REVOLUTION

Rooftop Revolution legt nieuwe natuurgebieden aan middenin Nederlandse steden. Waar? Op het grootste braakliggende terrein: de daken! We adviseren bedrijven hoe zij aan de slag kunnen gaan met het verduurzamen van daken, ondersteunen overheden in hun klimaatadaptatie ambitie en helpen “dakboswachters” om hun uitzicht te verbeteren.

We kijken ook naar de financiering van groene, duurzame daken, want wij vinden dat de kosten en baten van groene daken eerlijker verdeeld kunnen worden tussen de mensen die er baat bij hebben. Zo realiseren wij samen met bewoners, eigenaren, bedrijven, overheden en natuurorganisaties onze droom.

Nieuwste berichten

Even voorstellen… Ellis

Meet the team! Iedere dag zetten wij ons keihard in om het dakenlandschap te vergroenen. Zijn we niet bezig met het uitwerken van dakscans, dan zijn we wel op bezoek bij enthousiaste dakeigenaren, zoeken we nieuwe aanknopingspunten of nemen we deel aan...

We gaan weer stemmen!

Woensdag 20 maart is het weer zo ver: we mogen stemmen! En deze keer voor zowel de Provinciale Staten als voor de Waterschappen. Maar waar stemmen we eigenlijk voor? Wat zijn de taken van de Provinciale Staten en het Waterschap? Rooftop Revolution zette...

Lommerrijk is een groen dak rijker!

In de zomer van 2018 werd er op Lommerrijk, in Bos en Lommer, een prachtig groen dak aangelegd door De Dakdokters. Dakboswachters Johanna en Dirk zijn enorm blij met hun nieuwe aanwinst!