onze producten

lees hier wat we je te bieden hebben!

Van dakadvies, tot subsidiehulp en crowdfunding, bij ons kan je terecht voor meerdere (daken)vragen en advies op hoogte:

Infopakket

Is het platte dak dat je aan wilt pakken kleiner dan 500m2 en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Dan komen wij graag langs met ons infopakket voor advies.

Dakadvies

Is het oppervlak dat je aan wilt pakken groter dan 500m2?

Dan geven wij graag een uitgebreid dakadvies.

offerteaanvraag en vergelijking

Er is een dak, een ontwerp, nu nog de hovenier!

Voor welke dakhovenier kies je? Wij helpen je de juiste keuze te maken.

subsidiehulp

Sommige gemeentes verstrekken subsidies voor groene dakplannen. Best ingewikkeld, het indienen van zo’n aanvraag. Wij regelen het voor je.

crowdfunding

Kijk je uit op een groot grijs dak (groter dan 50m2) en hebben je buren ook wel behoefte aan wat fraaier uitzicht? Dan is een crowdfunding de ideale manier om samen de buurtdaken aan te pakken! Wij helpen je erbij.

Constructiecheck

Woon je in een complex pand, of ben je niet zo zeker van de draagkracht van het dak dat je wilt aanpakken?

Wij kunnen een nauwkeurige constructiecheck maken.

zonnepanelenadvies

Wil je ook wel energie opwekken op je dak? Dat noemen we een geel dak! En dat combineert goed met groen (beplanting) en blauw (slim water-systeem). Wij geven je advies voor het beste zonnepanelenresultaat.

crowdfunding

Kijk je uit op een groot grijs dak (groter dan 50m2) en hebben je buren ook wel behoefte aan een wat fraaier uitzicht? Dan is een crowdfunding de ideale manier om samen de buurtdaken aan te pakken! Geen idee hoe dat werkt? Wij helpen je erbij.

Constructiecheck

Woon je in een complex pand, of ben je niet zo zeker van de draagkracht van het dak dat je wilt aanpakken? Wij kunnen een nauwkeurige constructiecheck maken.

zonnepanelenadvies

Wil je ook wel energie opwekken op je dak? Dat noemen we een geel dak! En dat combineert heel goed met groen (beplanting) en blauw (een slim watersysteem). Wij geven je advies voor het beste zonnepanelenresultaat.