Partners

Rooftop Revolution heeft een breed netwerk dat samen strijdt voor een gezondere leefomgeving voor mens en milieu door het daklandschap te benutten met multifunctionele en klimaatadaptieve daken. Met het aangaan van een parnerschap verbind jij je aan onze gedeelde missie om meer bekendheid aan duurzame en multifunctionele daken te geven.

 

Meer informatie over de verschillende vormen partnerschappen vind je hier.

Wil je ook graag meedoen? Zie ons voorstel en stuur ons een bericht, of meld je direct aan via dit formulier.

De partners hieronder zijn reeds bij ons aangesloten.

Weerproof

Amsterdam Weerproof werkt samen met bewoners, bedrijven, kennisinstellingen én overheid om de stad bestand te maken tegen de vaker voorkomende hoosbuien, hitte, droogte en kans op overstromingen. Als je iets doet, doe het dan Weerproof!

weerproof.nl

BMI Group is een wereldwijde toonaangevende producent en leverancier van (duurzame) bouwmaterialen voor hellende en platte daken.

bmigroup.com/nl

BDA dak- en gevelopleidingen

BDA Dak- en Gevelopleidingen is hét gerenommeerde opleidingsinstituut in de bouwwereld voor daken en  gevels, met daarnaast specialisaties over de toepassing van duurzame technieken t.b.v. groene daken en zonne-energiesystemen.

bdaopleidingen.eu

Donkergroen is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van groen in binnen- en buitenruimtes. Denk aan groene daken, maar ook (bedrijfs & beweeg) tuinen, openbare ruimtes en speelomgevingen worden vergroend.

donkergroep.com/nl/donker-groen

Ebben Boomkwekerij Cuijk

Boomkwekerij Ebben gebruikt voor het kweken van hun bomen een natuur inclusief kweekproces waarbij natuurlijke processen ingezet worden om de kwaliteit van de bomen te optimaliseren en de druk op de omgeving te minimaliseren.

Ebben.nl

idverde NL helpt overheden, bedrijven en publieke organisaties waarde toe te voegen aan hun omgeving en gebouwen. Dit doen zij door groen te creëren op daken en de buitenruimte.

Idverde.nl

Met energiezuinige en verantwoorde dakproducten en daksystemen helpt IKO hun klanten invulling te geven aan de steeds strengere eisen op het gebied van energiezuinigheid en duurzaam bouwen.

nl.iko.com

NatureGreen

NatureGreen bestaat uit een gepassioneerd team van groenliefhebbers. Dit team wijdt zich volledig aan het creëren van een groenere en gezondere wereld. Hun missie? Grijze daken transformeren naar groene, natuurlijke en biodiverse sedumdaken!

naturegreen.nl

Nocciolo is gespecialiseerd in puur natuur! Met perziksteen, abrikoos en hazelnoot leveren we diverse circulaire toepassingen voor duurzame bodembedekking.

Nocciolo.nl

Owens Corning Foamglas maakt deel uit van Owens Corning. Het bedrijft ontwikkelt, produceert en verkoopt onder andere innovatieve en duurzame oplossingen in isolatie en dakbedekking.

foamglas.nl

 

Stichting Doen

ROEF organiseert inspirerende festivals op de mooiste daken van Amsterdam. Rooftop Revolution werkt samen met ROEF aan het project Vondelpark op hoogte: een Vondelpark op de daken van de stad!

roefamsterdam.nl

Stichting Doen

Stichting DOEN gelooft in een groene, sociale en creatieve samenleving. DOEN ondersteunt vernieuwende initiatieven van voorlopers zoals Rooftop Revolution en geeft deze een vliegende start.

Doen.nl

The Urban Jungle Project

The Urban Jungle Project ontwikkelt innovatieve oplossingen om te vergroenen waar het normaal niet kan. Met deze lichtgewicht en modulaire innovaties wordt het mogelijk om intensieve groendaken te realiseren op het gewicht van een sedumpakket.

The Urban Jungle Project

Triflex produceert en levert vloeibare kunststoffen en heeft uitgebreide kennis van en ervaring in hoogwaardige oplossingen voor ieder oppervlak.

Triflex.nl

Van der Tol wil met behulp van groene oplossingen de stad groener, gezonder en leefbaardermaken.

Vandertolbv.nl

Zinco streeft ernaar om leven op het dak te brengen. Ze zijn toonaangevend op het gebied van daktuinen en parkeerdaken, met eigen innovatieve en duurzame systemen.

Zinco.nl

Zoontjes

Zoontjens is dakspecialist. Zij maken de meest uiteenlopende vormen van daken toegankelijk, met hun eigen systemen. Zelf bedacht én toegepast. Zoontjens heeft voor élk dak een oplossing. Duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

Zoontjens.nl

Ook partner worden van Rooftop Revolution?