Even voorstellen

Jan Henk Tigelaar

Directeur Rooftop Revolution

“We benutten alle daken voor de groene revolutie! Hierdoor kunnen mens en natuur elkaar versterken en in harmonie samenleven.”

Lees meer ►

 

 

Astrid van den Berge

Officemanager / Personal Assistant

“Dat al die daken in Nederland en daarbuiten nog ontgonnen kunnen worden, is natuurlijk een uitgelezen kans om de biodiversiteit te vergroten. Naast andere duurzame voordelen die groene daken te bieden hebben. Pure win-win!”

Lees meer ►

Willem
Willem Fokke

Projectmanager

“Het kan alleen maar beter. En we kunnen het nu doen. Nú hebben we de kans op beterschap. Niet alleen met betrekking op het klimaat, maar ook andere sociale problemen. Wetende dat we grote en mooie dingen kunnen bewerkstelligen geeft mij hoop en motivatie.”

Lees meer ►

 

Rosanne Nieuwesteeg

Projectleider wijkaanpak & communicatie

“Waarom uitkijken op saaie, grijze daken, terwijl vergroening zoveel kansen biedt voor mens en natuur? Met het oog op de klimaatdoelstellingen, stedelijke verdichting, ongezondere lucht, hittestress en wateroverlast zet ik me graag in voor een (blauw-)groen daklandschap!”

Lees meer ►

Leonie Smelt

Projectmanager 

“Ik wil graag iets in beweging zetten en staan voor vernieuwing die niet ten koste gaat van iets anders zoals de natuur. Een groene oase boven een dichtbevolkte stad waar zich een geheel eigen ecosysteem kan vormen en vestigen is voor mij daar een voorbeeld van.”

Lees meer ►

Sybren van Dijk
Sybren van Dijk

Projectleider

“Ik breng graag mensen bij elkaar, voor gezelligheid of om positieve verandering teweeg te brengen. Ik word enorm blij van samen impact maken voor een betere toekomst met de andere duurzame ondernemingen in het prachtige gebouw van het Tropeninstituut in het Amsterdamse Oosterpark. “

Lees meer ►

Vera Brugman

Stagiair

“Ik focus mij vooral op de circulariteit van het materiaal gebruik van daken. Groene daken leveren veel voordelen op, zoals het opslaan van CO2. Het is dan ook belangrijk dat het produceren van groene daken zo duurzaam mogelijk gebeurd.”

Lees meer ►

Fee Hartman

Stagiair

“Graag zou ik mensen leren wat er allemaal mogelijk is op een dak en daardoor hopelijk overtuigen om zelf ook een groen of multifunctioneel dak aan te leggen. Ik vind het erg tof dat Rooftop Revolution verschillende dakeigenaren informeert en helpt bij het proces.”

Lees meer ►

Het Bestuur

Matthijs ten Berge

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“De komende jaren moeten we de natuur in Nederland verdubbelen om de klimaatcrisis aan te pakken. Hierin speelt het daklandschap een belangrijke rol!”

 

Jaap de Jong

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Alleen al in Amsterdam ligt er meer dan twaalf vierkante kilometer onbenut plat dak. Daar past het Vondelpark ruim vijfentwintig keer op!”

Carlien Blok

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Met een groen dak draag je bij aan biodiversiteit en duurzaamheid, twee zaken die ik heel belangrijk vind.”

 

Lizzy Butink

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Groen Gras is mijn levensmotto. Koester wat je hebt en wees lief voor de natuur.”

 

Sander Vester
Sander Vester

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution “Je kan zoveel mooie en goede dingen doen met daken! Daarom draag ik er graag aan bij dat Jan Henk en zijn team natuur naar onze steden kunnen brengen.”