Even voorstellen

Jan Henk Tigelaar

Directeur Rooftop Revolution

“We benutten alle daken voor de groene revolutie! Hierdoor kunnen mens en natuur elkaar versterken en in harmonie samenleven.”

Lees meer ►

 

Mischa Hillenius

Projectmedewerker

“De daken bieden ruimte en rust in een vanaf de straat zo drukke stad. Ik wil mens- en dier laten genieten: genieten van het blauw van de lucht boven je, en niet het grijs- maar het groen van de stad onder je “

Lees meer

Willem Fokke

Projectmanager

“Het kan alleen maar beter. En we kunnen het nu doen. Nú hebben we de kans op beterschap. Niet alleen met betrekking op het klimaat, maar ook andere sociale problemen. Wetende dat we grote en mooie dingen kunnen bewerkstelligen geeft mij hoop en motivatie.”

Lees meer ►

 

Manon Kersten

Office manager

“Ik droom wel van een toekomst waarin we precies weten waar ons voedsel vandaan komt, welke impact onze consumptie heeft op de wereld en de natuur. Waar winst en groei veel minder belangrijk zijn dan menselijk, dierlijk en natuurlijk welzijn.

Lees meer ►

 

Fien de Vries

Stagiair Business Administration

“In de ideale toekomst zijn steden niet meer de stinkende, vervuilende plekken van het land, maar juist de hotspots voor innovatieve en inspirerende projecten die bijdragen aan de biodiversiteit en duurzaamheid van het stedelijk landschap.”

Lees meer ►

 

Rosanne Nieuwesteeg

Communicatieadviseur

“Waarom uitkijken op saaie, grijze daken, terwijl vergroening zoveel kansen biedt voor mens en natuur? Met het oog op de klimaatdoelstellingen, stedelijke verdichting, ongezondere lucht, hittestress en wateroverlast zet ik me graag in voor een (blauw-)groen daklandschap!”

Lees meer ►

 

Anne Molenaar

Junior Projectleider

“Op veel plekken heb ik gezien wat voor schade mensen kunnen aanrichten aan de natuur en hun eigen leefomgeving. Ik zie het als een uitdaging om mensen te overtuigen hun gebruiken om te zetten naar een duurzamer alternatief! “

Lees meer ►

 

Het Bestuur

Matthijs ten Berge

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“De komende jaren moeten we de natuur in Nederland verdubbelen om de klimaatcrisis aan te pakken. Hierin speelt het daklandschap een belangrijke rol!”

 

Jaap de Jong

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Alleen al in Amsterdam ligt er meer dan twaalf vierkante kilometer onbenut plat dak. Daar past het Vondelpark ruim vijfentwintig keer op!”

Carlien Blok

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Met een groen dak draag je bij aan biodiversiteit en duurzaamheid, twee zaken die ik heel belangrijk vind.”

 

Lizzy Butink

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Groen Gras is mijn levensmotto. Koester wat je hebt en wees lief voor de natuur.”