Even voorstellen

Jan Henk Tigelaar

Directeur Rooftop Revolution

“We benutten alle daken voor de groene revolutie! Hierdoor kunnen mens en natuur elkaar versterken en in harmonie samenleven.”

Lees meer ►

 

Willem Fokke

Projectmanager

“Het kan alleen maar beter. En we kunnen het nu doen. Nú hebben we de kans op beterschap. Niet alleen met betrekking op het klimaat, maar ook andere sociale problemen. Wetende dat we grote en mooie dingen kunnen bewerkstelligen geeft mij hoop en motivatie.”

Lees meer ►

 

Anne Molenaar

Junior Projectleider

“Op veel plekken heb ik gezien wat voor schade mensen kunnen aanrichten aan de natuur en hun eigen leefomgeving. Ik zie het als een uitdaging om mensen te overtuigen hun gebruiken om te zetten naar een duurzamer alternatief! “

Lees meer ►

 

Mischa Hillenius

Projectmedewerker

“De daken bieden ruimte en rust in een vanaf de straat zo drukke stad. Ik wil mens- en dier laten genieten: genieten van het blauw van de lucht boven je, en niet het grijs- maar het groen van de stad onder je “

Lees meer

Rosanne Nieuwesteeg

Communicatieadviseur & projectmedewerker

“Waarom uitkijken op saaie, grijze daken, terwijl vergroening zoveel kansen biedt voor mens en natuur? Met het oog op de klimaatdoelstellingen, stedelijke verdichting, ongezondere lucht, hittestress en wateroverlast zet ik me graag in voor een (blauw-)groen daklandschap!”

Lees meer ►

Vera Brugman

Stagiair

“Ik focus mij vooral op de circulariteit van het materiaal gebruik van daken. Groene daken leveren veel voordelen op, zoals het opslaan van CO2. Het is dan ook belangrijk dat het produceren van groene daken zo duurzaam mogelijk gebeurd.”

Lees meer ►

 

Het Bestuur

Matthijs ten Berge

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“De komende jaren moeten we de natuur in Nederland verdubbelen om de klimaatcrisis aan te pakken. Hierin speelt het daklandschap een belangrijke rol!”

 

Jaap de Jong

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Alleen al in Amsterdam ligt er meer dan twaalf vierkante kilometer onbenut plat dak. Daar past het Vondelpark ruim vijfentwintig keer op!”

Carlien Blok

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Met een groen dak draag je bij aan biodiversiteit en duurzaamheid, twee zaken die ik heel belangrijk vind.”

 

Lizzy Butink

Bestuurslid Stichting Rooftop Revolution

“Groen Gras is mijn levensmotto. Koester wat je hebt en wees lief voor de natuur.”