Aanmeldformulier DAKBOSWACHTER

Ha, toekomstige dakboswachter! Leuk dat jij je buurt wilt aanmelden. Hier nog even kort wat het inhoudt om een dakboswachter te zijn.

Samen vergroenen is makkelijker dan in je eentje. Bovendien kun je samen prijsvoordeel behalen, omdat de leverancier niet voor elk huis maar per straat of buurt een prijs kan maken en omdat gemeenten vaak subsidie geven vanaf een bepaald aantal m2. 

Om dat in een buurt makkelijk te regelen, is het handig als één van de buren het overzicht houdt en samen met Rooftop Revolution het vergroenen coördineert: de dakboswachter. Als dakboswachter ben je de coördinator voor jouw buurtproject. Jouw rol is om je buren enthousiast te maken om samen groene daken aan te leggen en ze enthousiast te houden tijdens het proces.

De rol van dakboswachter moet een beetje bij je passen: je vindt het leuk om te regelen, een praatje te maken met je buren en vindt het onderwerp ‘groene daken’ interessant genoeg om je erover in te lezen. Vanzelfsprekend word je in deze rol begeleid door Rooftop Revolution. Wij voorzien je van communicatiemateriaal en zorgen dat je over voldoende kennis beschikt om je buren over groene daken te kunnen voorlichten.

Je kunt je aanmelden tot 1 december. In de week van 6 december gaan we met alle kandidaten in gesprek en selecteren we drie dakboswachters en dus drie verschillende wijken in Almere. We kijken hierbij natuurlijk naar het enthousiasme in de wijk en naar het aantal geschikte daken. Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging. Mocht je deze niet hebben ontvangen, kijk dan even hieronder of je alle vereiste velden hebt ingevuld.

 

Aanmeldformulier

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Buurtgegevens

Verwerking persoonsgegevens(Vereist)
Nieuwsbrief
Als je wilt kun je hier een foto van je buurt uploaden. Dit is niet verplicht.
Max. bestandsgrootte: 80 MB.