De organisatie van de eerste echte Dak tot Dakloop is in volle gang! Bijna elke nieuwsbrief staan we stil bij een van de deelnemers van de loop, en ditmaal zijn we benieuwd waarom Tom van den Heuvel van Zoontjens BV meedoet in de competitie.

Waarom doe je mee met de Dak tot Dakloop?

Ik vind het heel bijzonder om Amsterdamse daken te zien. Wanneer ik dat kan combineren met hardlopen sla ik 2 vliegen in 1 klap.

Naar welk dak kijk je uit of zie je uitdagingen?  

Ik kijk in het bijzonder uit naar NEMO. Hier hebben wij het terras mogen maken en ik heb het traject vanaf tekening gevolgd. De uitdaging zal liggen in het naar boven rennen van de daken. Hardlopen doe ik vooral op vlakke wegen.

Wat is jouw favoriete dak in het algemeen?

Mijn favoriete dak is het dak van Rockefeller Center in New York. Niet dat het dak zelf zo bijzonder is. Maar het uitzicht maakt alles goed.

Welk dak zou nog aangepakt moeten worden?

De Bibliotheek in Rotterdam (Nikkie wil graag een heel mooi dakterras maken in de Efteling 😉)

Wat wil je nog meegeven aan (de deelnemers van) de Dak Tot Dak loop?

Wanneer je van hardlopen op een dak houdt, vergeet dan het rode dak niet! Verder wil ik iedereen succes wensen!