Dakpracht Admiralengracht

Beschrijving

De loods in de binnentuin van het bouwblok tussen Admiralengracht en Witte de Withstraat heeft een nieuwe eigenaar. Het dak ziet er slecht uit en dient te worden vernieuwd. Dat is dus het juiste moment om direct een groen dak aan te leggen!

Dakboswachter Michiel Bosman

Als bewoner van de mooie Baarsjes wil ik graag bijdragen aan het verhogen van de leefbaarheid in de buurt en aan de duurzame inrichting van de stad als geheel.

Huidige situatie
Update jan 2018

De subsidieaanvraag is toegekend! Echter niet het gehele bedrag, waardoor er niet genoeg budget is om het hele dak te bedekken met groen. We kijken nu samen met de eigenaar naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld een combinatie met zonnepanelen.

Updates

Er is een constructieberekening gedaan en er ligt een mooi plan voor een groen dak. Volgende stap is het indienen van de subsidieaanvraag. Hopelijk wordt die toegekend!

Rekensom

Het gaat waarschijnlijk € 50.000 kosten. De kosten zullen worden gedeeld door de eigenaar en de gemeente (als de subsidie wordt toegekend).

“Als bewoner van de mooie Baarsjes wil ik graag bijdragen aan het verhogen van de leefbaarheid in de buurt en aan de duurzame inrichting van de stad als geheel.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze diensten op een rij

Recente dakprojecten