Groen dak Bilderdijkstraat

Beschrijving

In de Bilderdijkstraat boven de BCC-winkel ligt 625 m² aan plat dak. Dit dak op een stadsmonument is klaar om vergroend te worden! Een groen dak levert belangrijke voordelen. Het zorgt voor een mooi en rustgevend uitzicht, maar ook levert het financiële besparingen op omdat het de levensduur van het dak wel kan verdrievoudigen. Verder zorgt de begroeiing ervoor dat grote waterplassen op het dak worden voorkomen. Een groen dak pakt voordelig uit voor alle betrokkenen: voor de eigenaar van het pand, voor de VvE-leden én voor iedereen die er zicht op heeft. Wij zijn nu bezig om het dak op de Bilderdijkstraat op de agenda van de VvE te zetten.

Dakboswachters

Naast Hannah Hoogenbos is nu er nog een aanmelding gedaan voor een nieuwe dakboswachter. Inmiddels heeft ook een andere buurtbewoner, Catherine van Lith, dit dak aangemeld en zet zich graag in om dit project te laten slagen!

Update

We hebben nu contact met de eigenaar van het pand van de BCC, wat onderdeel is van de VvE om met hen de aanleg van een groen dak te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze diensten op een rij

Update

Inmiddels is dit dak door nog een buurtbewoner aangemeld! Welkom Catherine van Lith bij de dakboswachter-club. Zoals te zien is op de foto links kijkt Catherine ook uit op dit enorme grijze dak.

Recente dakprojecten